Villkor

När du handlar hos Adventory är det följande villkor som gäller mellan dig som kund och Adventory.

Köp

Ditt köp från Adventory är genomfört först när du mottagit en orderbekräftelse via e-post. Adventory ingår endast avtal med personer över 18 år.

Priser

Priserna för respektive box anges i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms. Det tillkommer ingen fraktkostnad på boxarnas pris. Vid en eventuell retur står kunden för returkostnaden.

Betalning

Adventory erbjuder kortbetalning via Stripe och det går att betala med MasterCard, Visa eller American Express.

Leverans

Adventory’s ambition är att skicka din order inom 24 timmar efter du lagt din beställning. Leveranstiden varierar mellan 1-3 vardagar beroende på var du bor i Sverige. Alla boxar skickas genom PostNord till ditt närmsta postombud. Vi skickar enbart boxar inom Sverige.

Boxar som specialbeställts utifrån kunds önskemål har längre handläggningstid, eftersom de tillverkas på beställning. Räkna med 5 dagar innan ordern kan skickas vid specialbeställning.

Öppet köp och retur

Ångerrätten vid distanshandel gäller på Adventory’s boxar, dock inte på boxar som är specialbeställda. Ångerrätten gäller 14 dagar från och med att du som kund mottagit boxen. För att ångerrätten ska vara giltig får produkten inte vara använd.

Om du ångrar ditt köp, vänligen kontakta oss så fort som möjligt på info@adventory.se för eventuell retur och återbetalning. Vid retur står du som kund för returkostnaden. För enklare hantering av din retur vill vi gärna att du fyller i en returblankett som du får via e-post.

De specialbeställda boxarna innefattas inte av ångerrätten, eftersom dessa boxar är tillverkade utifrån dina önskemål som kund.

Kundtjänst

Vi finns tillgängliga för dig via info@adventory.se och via  076-398 87 79.

Personuppgifter

När du genomför ett köp och/eller öppnar ett konto/loggar in hos Adventory godkänner du att vi lagrar de uppgifter du lämnar. Vi använder uppgifterna för att kunna behandla din order och skicka bekräftelsemail samt leverera din order till dig eller komma i kontakt med dig angående din order genom e-post eller telefon.

Uppgifterna lämnas enbart ut till tredje part som Adventory har avtal med där det är nödvändigt för att kunna fullfölja åtagandet mellan oss och dig som kund. Du har rätt att när som helst be oss radera dina uppgifter och begära underlag på vilka uppgifter vi har sparat om dig. För att ta bort/begära underlag vänligen kontakta oss på gdpr@adventory.se så hjälper vi dig. Läs mer om vår personuppgiftshantering här

Outlöst paket

Om en beställd box inte hämtas ut, klassad det som outlöst paket och du kommer bli debiterad för de extra kostnaderna som uppstår. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. För att ångra ditt köp läs mer under öppet köp och retur.

Neka/häva köp

Adventory förbehåller sig rätten att neka/häva köp om vi finner anledning till det.

Vid eventuell tvist

En eventuell tvist löses med hjälp av Allmänna reklamationsnämden (ARN) eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/

EU ODR: https://www.ec.europa.eu/consumers/odr

Har du andra funderingar tveka inte att höra av dig till info@adventory.se.

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra villkor utan varsel. För dig som kund är det viktigt att du tar del av de aktiva villkoren vid ditt beställningstillfälle. Vi reserverar oss för eventuella felaktiga uppgifter.

Senast uppdaterad: 2018-09-28