Hoppa till innehåll

Äventyr & lek genom hela livet

Vi skapar oförglömliga och kreativa upplevelser för både företag och privatpersoner.

Vi specialiserar oss på unika aktiviteter med huvudfokus på teambuilding, designade för att stärka relationer och främja samarbete. Vad som särskiljer oss är att våra aktiviteter inte finns någon annanstans; vi tar hand om hela produktionsprocessen – från idé till fullfjädrad aktivitet.

Hjärtat i vår skapelse är glädje och intellektuell problemlösning. Oavsett vilken aktivitet ni väljer, strävar vi alltid efter att överträffa era förväntningar och lämna er med minnen fulla av positiva upplevelser.

Kontakta oss för att göra er nästa händelse minnesvärd!

info@adventory.se

Adventorys Historia

Vi startade 2018 som ett litet svenskt företag specialiserade på utformning och genomförande av IRL-spel med fokus på problembaserad teambuilding. Vi utgår från kundens behov och önskemål när vi skapar våra äventyr och teamaktiviteter.

Redan från start förgyllde vi julen för fler än 100 familjer. Genom våra Adventory julboxar riggades ledtrådarna hemma och underhåller hela familjen under julafton och mellandagarna.

Vi växer så det knakar och erbjuder sedan flera år tillbaka olika unika aktiviteter som garanterat kommer att underhålla och utlova skratt!

Del av ursprunglig Qr-tavla i eventet The Greate QR-code

Tidig version av vår QR-tavla som vi i dag använder oss av i aktiviteten ”The Great QR-code”

Riktningslås i olika färger, snyggt uppradade i ring.
Adventorys grundare har ordet

Jag har sysslat med att knåpa ihop olika typer av klurigheter större delen av mitt liv. Detta har följt mig genom livet likt en röd tråd och varit ett sätt att uttrycka min kreativitet och skaparlust. 

År 2018 blev det dags att förverkliga min dröm om att starta eget företag och följa visionen: Få vuxna att leka mer.

Nu kunde jag äntligen lägga allt fokus att skapa Adventory och jag startade upp med att erbjuda portabla Escape aktiviteter. Detta har med åren växt till ett fullfjädrat aktivitetsbolag som idag har flera unika aktiviteter att erbjuda.

Mitt dagliga mål är att du och alla andra som får uppleva våra äventyr får en minnesvärd aktivitet fylld med finurliga klurigheter. För är du helt såld på kicken du får när du knäcker klurigheter, när det går upp för dig hur chiffret fungerar eller öppnar ett hänglås, då har du kommit rätt.

Sofia Sjöstedt
VD och ansvarig produktutvecklare